pondělí 31. srpna 2020

Jak navázat kontakt s Archanděly/Anděly a bytostmi z Vesmíru

Archandělé kdo to jsou? A jak jej vnímat? Jak nám v životě dokáží pomáhat a jak s nimi navázat kontakt, .... 
Na tyto otázky se podíváme v mém článečku.
Kdo to jsou Archandělé Archandělé jsou Andělé - Arché znamená řecky svrchovaný - vrchní a Angelos jak víme znamená posel. Takže velmi laicky Archandělé jsou vrchní Andělé. Andělé jsou pracovníci světla a byli jsou a budou nám vždy nablízku. Přesto mnoha lidí nevěří, že nějakého toho Anděla máme ve své blízkosti. Bojíme se požádat o pomoc a bojíme se své přání, své obavy říct vyšším entitám. Bojíme se často své niterné pocity říct i svým blízkým natož požádat o něco Vesmír. Jsme často zabředlí ve svých pocitech a máme pocit, že jsme na vše sami, že nám nikdo nepomůže, ale to je jen naše myšlení, zase je to o tom myšlení.

Archanděl Gabriel


 
Nikdy nejste sami a nikdy jste nebyli, ani v těch nejtěžších chvílích vašeho života. Stačí uvěřit, stačí chtít a stačí jen poprosit, říct a ono se kouzlo dostaví. Vždy tomu tak bylo. Jenže mnoho lidí jsou zatížený svými bludy, strachy a jsou zablokovaný. Nedokáží udržet svojí mysl bdělou, vidí jen co vidět chtějí, slyší jen co slyšet chtějí.

Víte s Anděly se dá velmi dobře pracovat jako s jakoukoli bytostí Vesmíru. Všechno je totiž jedna energie a ono záleží spíše na nás kam svůj zrak necháme spočinout a také záleží na našich přáních, protože tak jako nám pomáhají Andělé, dokážou nám pomáhat bytosti Země jako skřítci, elfové, gnomové.

Andělé k lidem cítí zvláštní pouto od samého počátku lidí na planetě. Často se tak i píše, že Andělé se pářili s lidmi a brali si lidské ženy, ale tady to trochu musím poopravit, nejednalo se o Andělé, ale o druhy malých a velkých Bohů, kterým se vlastně nazývalo i Obři. Ty měli často styk s ženami lidí a měli tak na planetě své polobožské děti. Známe například Herákla, Perseuse, Achyla, .... bylo jich mnoho.

Andělé jsou zcela bezpohlavní bytosti a často se můžou zjevit ale v podobě lidské, ke které máme blízko a nebo kterou vůbec neznáme, ale dokáže nám pomoci. Archandělé jak jsem psala jsou vrchními Anděly.

Podle starých židovských spisů známe tyto:


Ariel 
Azrael 
Gabriel 
Haniel 
Chamuel 
Jeremiel 
Jofiel 
Metatron 
Michael 
Rafael 
Raguel 
Raziel 
Sandalfon 
Uriel 
 Zadkiel

Jak se spojit s Archanděly / Anděly

Ač by se to mohlo zdát velmi těžké možná snad až nereálné, lze to opravdu navodit. Navodit stav kdy jsme schopni vidět, ale i přijímat vyšší bytosti. Napíšu vám tak jak to dělám já, a třeba to někomu při jeho cestě k vidění pomůže. Je dobré si udělat čas sám na sebe, být osamotě a mít absolutní klid. Je dobré všechno doma vypnout, hlavně všechno to co by vás rušilo a vysílalo by negativní vlny. Divili byste se, kolik negativních vln vám jen vysílá takový mobilní telefon v kapse a nebo wifi router. Je dobré všechno toto vypnout nebo aspoň být od toho co nejdále v místosti, kde máme klid. Proto není třeba dobré mít televizi v ložnici.


1. Udělejte si čas jen sami pro sebe 

Udělat si čas jen sám pro sebe se zdá velmi lehké, ale v dnešní době je to možná někdy až nemožné. Jsme tak zahlceni prací či požadavky přátel a rodiny, ale věřte mi, že oni to bez vás tu chvilku vydrží. Je to zase jen o myšlení. To my si myslíme, že u všeho musíme být a že bez nás to nejde. Jde věřte mi.

2. Hygiena těla i mysli 

Já většinou před touto seancí, meditací, božským kontaktem se vykoupu, osprchuji, abych předstoupila před Božské čistá. Snažím se být čistá i v mysli tím myslím, aby se moje mysl soustředila pouze na rituál setkání né na nic jiného.

3. Stačí "pouze" věřit 

Slovo pouze jsem naschvál napsala v uvozovkách, jelikož toto je asi to nejtěžší pro nás ve hmotě. Víra je něco co se nedá naučit, ale lze získat. Myslím si, že jí máme v sobě všichni ale získat ten správný čas na víru chce čas. Pokud to v sobe ještě necítíme nenastal ten správný čas. Každý má svůj duchovní růst jinak nastavený, někdo k tomu postupně dojde sám, někdo k tomu nedojde třeba ve svém životě nikdy, ale nic z toho není špatně. Pokud někdo to ve svém životě necítí nemá cenu se do toho nutit. To, že nevěří a nevidí, neznamená, že je snad zatracený a ten kdo vidí a věří neznamená, že je to blázen. 

Každý má svůj čas.

Já si stoupnu do tiché místnosti a jen tiše mlčím, můžete si i lehnout, nebo kleknout, ale důležitý je klid. Dlaně rukou rozevřu směrem ven a zavřu oči. Představuji si nebe, které se pomalu mění a celé začne svítit ostrými paprsky slunce. V tu chvili celým mým tělem projde zvláštní pocit tepla, ale až zvláštního klidu, tichosti, neumím to tak popsat. To světlo hřeje, jako kdyby každý paprsek světla vás miloval a hladil. V tu chvíli vím, že mé prosby spatřit , vidět byly vyslyšeny. Nevidím oné entitě do obličeje, je to takový zvláštní pohled, jako kdybych měla na očích velmi silné brýle, které mi nepatří. Přesto přes zavřené oči vidím a tělo cítí.

Záleží na vás ke komu budete své prosby vkládat. Je to zcela na vás. Každý Anděl, Archanděl má jistý svůj sektor, pracovní sektor. Je to asi jako kdyby jste potřebovali něco vyřídit na nějaké instituci a šli na úřad. Tak někdo má na starost finanční správu, někdo sociální sektor, atd. Tak nějak funguje systém tam nahoře. Každá bytost, každá entita má jistý sektor v kterém se angažuje, který mu patří a vaše žádost je poté přijata k Nejvyššímu.



Víra je něco velmi silného a pomůže vám pracovat vlastně na všem ve vašem životě, nemusí to být jen ta cesta duchovní. Všechno co děláte a čemu věříte, je v tom cesta víry. Proto si myslím, že věřit v duchovní bytosti pak už není nic co by se zvládnout nedalo. Neříkám, že je to brnkačka, ale jak těžké pro někoho může být jít třeba o něco poprosit na úřad, něco vyřídit. pro někoho velmi těžké. Dělá nám prostě problém se svěřit a požádat.


Když pronesete k Archandělům nebo i jiné bytosti Vesmíru svoje přání svojí žádost nutné poděkovat, jsou to obyčejné základní věci slušného chování. A zase věřit a věřit, že vaše prosba bude vyslyšena. Na to vše vám pomůže techniky učení přítomného okamžiku. O vše oč žádáme je dobré říkat v přítomném jazyce, nezacházet do minulosti, nezacházet do budoucnosti. Nechat to jít pouze přes přítomný okamžik.


Na učení a kouzlo přítomného okamžiku se zkusíme někdy na mém blogu podívat v jiném článku, ale věřte, že to funguje. Každopádně vyhněte se slovům abych, možná, kéž bych, ... tím byste zase zabředávali mimo přítomnost.

Andělé a Archandělé tu jsou, byli a vždy budou a není nic co by nám nemohli splnit. Stačí jen upřímě věřit. Nechat se poddat tomu zázraku tomu kouzlu a věřit. Nechat vše na Vesmíru. Věci se začnou dít skrze nás samotné a to oč jsme žádali bude vyslyšeno. Někoho napadne a co když ne? Co když se to nesplní?

Tady se spíše můžeme jen domnívat, že jsme nemuseli být připraveni na danou věc a tak se nám prostě v naší hmotné realitě nezobrazuje a nebo naše víra nebyla pevná. Jak jsem říkala ono to není zase takové to lusknutí prstu a chce to oběť, vytrvalost . Zde opravdu platí trpělivost růže přináší. Jak se říká mít neochvějnou víru. Pokud se bojíme a nebo začneme pochybovat zase se vše spomalí a musíme začít znovu. Dobré jsou afirmace a modlitby přes den i kdyby se mělo jednat o malý papírek se vzkazem oné prosby a poděkování , někde na místě, kde jej vidíme často. Tak si udržíme stále vesmírný tok. Vzhledem k přehlcenosti našich starostí, ale také necitlivosti a rušení signálů právě od technologií mobil, Pc, internet atd jsme rušeni a všechno božské v nás se ruší.


Tady bychom mohli navázat na věcné téma 5G sítí. To by bylo zatím k mému článku všechno a zase příště budeme pokračovat. 

 Napsala pro Vás Dariya , cesky-tarot@seznam.cz 

Své vlastní názory nikomu nevnucuji a nechávám na každém, aby si z toho vzal co sám potřebuje.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy