sobota 5. září 2020

Úloha Andělů na Zemi

Andělé provázejí naše lidstvo, naše lidské pokolení od samého počátku. Stály nám vždy po boku a vždy když se narodí živá bytost tak jsou k ní přidělený coby ochránci a duchovní průvodci. I zvíře má svého Anděla, či jinak duchovního průvodce. Nikdo na této Zemi nejsme zcela sami, i když se nám to často tak může stát.




Anděl je bytost nepohlavní, ale neznamená to, že se nemůže zamilovat a že necítí city, emoce, lásku. Naše lidské emoce. Právě Andělé jako jediný z vyšších dimenzích umějí cítit lidské emoce a proto moc dobře ví, jaká jsou naše tajná přání, jaké máme sny, co nás trápí a co nám dělá radost. Oni jediný vědí, že lidská bytost není jen predátor vhozen do materiálního světa, vědí, že nejsme monstra, co se zabíjí. Vědí, že žít ve hmotném světě, je opravdu velmi těžké.

Lidské vibrace jsou různé, od krásných pocitů, lásky a něhy až po silnou nenávist. Jsme však lidé a i my jako část božského máme v sobě ještě stále zbytky magických schopností. Dnes tomu čemu nerozumíme a co není zcela přirozené říkáme magie, ale přitom to je jen vnímaní přirozené, rozvíjení našich božských smyslů. Ještě stále mezi námi existují ti, co jsou citlivé na božské vibrace a dokážou vnímat duchovní svět jako plnohodnotný systém, dokážou vnímat Anděly, dokážou se napojit na vysoké vibrace a dokážou se spojit s jemnohmotným světem. Je to těžké. V našem materiálním světě, je opravdu těžké rozvíjet schopnosti, které nám dali dány při našem narození a pochází od samotného stvořitele. Je to jistá daň, kterou zde na zemi platíme. Jako jediný ve Vesmíru máme tu možnost rozmnožovat se, rodit se, tvořit, vyvíjet a milovat či nenávidět. Jinde v planetárních světech toto není možné, čím blíže jste u zdroje Boha samotného tak už nelze se vrátit ve vývoji zpět. My samotní lidé si připadáme jako ty nejchytřejší bytosti ve Vesmíru, ale přitom jsme na samotném počátku vlastního vývoje. My se stále vyvíjíme od samého začátku.

Proto je zde ještě tolik duší, které nejsou vyspělé a dokáží jeden druhého zabít. Nejsou ve svém nitru snad zlý, ale nejsou zcela dotvoření. Je to složité, protože v našem lidském vývoji nám také pomáhá okolí a dané místo, kde jsme byli narozeni. Nicméně, je na každém z nás, jak a co na této Zemi budeme dělat. Tohle samotné by vystačilo na několik samostatných témat. Protože vím, že hodně lidí zajímá, proč někteří jedinci - jiné kultury dokáží Vás bez mrknutí oka zabít tím nejbrutálnějším způsobem.

Andělé na Zemi však myslí i na tyto duše a jsou jim na blízku, ale pouze, když daná osoba sama chce. Na to nikdo z nás nesmí zapomínat. Všichni do jednoho tu máme své duchovní ochránce, ale bez našeho svolení, nám nemohou pomoci. Musíme to božské, to nadpřirozené pustit sami do svých srdcích a říct Ano, chci aby mi bylo pomoženo. A i to ano, má své ale. Není to jenom o tom to jen tak prostě vyslovit do vzduchu. To naše svolení musí jít opravdu z nás z naší duše, než z našich úst, které mluví. Přijmout božské, je pro někoho velmi těžké. Máme ho však v sobě všichni a na to nesmíme zapomínat.

Andělé nás milují, vnímají naše přání a modlí s e s námi. Každý den vidím tolik Andělů po boku lidí a zvířat. Je to krásný pohled, vědět, že tu nejste sami. Smutný pohled je v tom, že mnozí právě nedokážeme v sobě najít tu jistou odvahu to změnit a nechat je přijít do našeho nitra a nechat si pomoci, nechat si poradit. Je to i naše jistá pohodlnost, někdy nám nefungující stav něčeho co nás trápí vlastně vyhovuje, někdy je to i lenost, někdy to je i tak, že se prostě změny bojíme. Bojíme se toho co to s námi udělá. Co to udělá s našim okolí. Ten strach však je trochu přirozený. Lidé se změn bojí. Jsme velmi citlivý a křehký. Nemusíte se však bát Anděl a váš pomocník, by nikdy neudělal nic, co byste nechtěly, co byste nesvolili. On je tu spíš proto, že má prostě tu moc, vám pomoci s tím pohnout, změnit. To hlavní je však vždy na nás.

Andělé jsou živi z lásky, vnímají svět jako jistou potravu, něco jako emoční potravinovou banku. Jenže tu nejsou samotní, kdo žije z emocí. Je tu i ta temná strana, síla temna, která nás také provází od samotného počátku. Obě síly jsou si vyrovnané, tedy skoro. Uvádí se, že dobro má 50 % procent a zlo 49%. Přesně na půl to není. Máme v jednom procentu náskok, protože od samotného Stvořitele vzešlo lidstvo, náš svět a vše kolem. Zlo vzešlo také od Boha samotného a hraje zde velmi důležitou rovnováhu, ale Zlo vzešlo až poté. Zlo se vyvinulo. Nebylo zde od samotného počátku. Má však velmi velkou sílu a to jedno procento bychom rozhodně neměli podceňovat. Je na nás jaké síly budeme živit.

Úloha Andělů :

- Být po boku, každé živé bytosti světa
- Po svolení božského, může teprve Anděl nám lidem pomoci, bez našeho svolení Anděl zasáhnout nesmí, ani nemůže
- Dávat nám indicie, mohou nás popostrčit, poukázat - Dávat nám naději v lepší zítřky

Co Andělé nesmějí: - Nesmí se vměšovat do lidských vztahů jako takových. Mohou nám pomoci s našim myšlením, ale nesmějí nás ani druhé ovlivňovat pro náš zisk.Nepokoušejte se modlit k Andělům, aby Vám vrátil vaeho partnera, který zemřel, nebo odešel, třeba k jiné partnerce, atd. Partnerův odchod za jinou ženou bylo jeho vlastní rozhodnutí. Anděl nesmí sloužit jako náš prostředník, mezi problémy partnerů. nemůže navracet události.
- Anděl nevrací mrtvé na Zem. Šel by proti běhu času. Může a umí však pokuď to lze odvrátit neštěstí, tragédii, může uzdravit lidské tělo, může uzdravit lidskou mysl. Ovšem pokuď ani jedno či druhé, není psáno jako Váš daný úkol zde na Zemi. Anděl nesmí měnit situace, životní lekce, dané úkoly. Proto se nezlobte na Anděla, když Vám z vašim daným úkolem, vašimi prosbami nemohl pomoci. Není to o tom, že by to Anděl neuměl, že byste snad získali od Boha zde jako duchovního pomocníka, nějaké nemehlo. Jsou někdy věci, které prostě Anděl překročit nesmí. On sám se řídí božími zákony stejně jako my. Musíme vytrvat. Ono někdy ty hrozné věci, které se nám za život stali, měli svoje velké opodstatnění.

Já jsem, vlastně dnes ráda za vše zlé, co se mi v životě stalo a přesně vidím ve všem velký smysl. Dnes bych vůbec neměnila.

Napsala pro Vás Dariya , cesky-tarot@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy