čtvrtek 6. srpna 2020

Hinduistický výklad karet - Poselství bohyně Radhy

Přátelé, čtenáři blogu Spiritual Artem blogu, dnes jsem si pro Vás připravila výklad karet. Platnost výkladu je na týden od 6.8. - 13.8.2020. Je mířen pro všechna znamení, muže i ženy.

„Znovuobjevte ztracenou část sebe sama. Zažijte harmonii vztahů a uzdravení. “



Kdo je Radha (Radža)

„Hindská bohyně Radha je božským ženským protějškem a dvojitým plamenem Krišny. Má se za to, že představuje „Shakti“, božského ženského a tvůrčího ducha univerzální životní síly. Bez ženy nemůže být muž stvořen, a proto je Šakti mocnou silou, která je ctěna a ctěna. Radha je zcela oddaná svému partnerovi a ilustruje věkové pořekadlo „za každým mocným mužem je mocná žena“. Je odhodlána podporovat všechny, kdo hledají soulad a uzdravení vztahů. Najednou se dozvěděla, jaké to je být odloučeno od Krsny, a tak může přinést velké uzdravení i těm, kteří trpí ztrátou partnera nebo odloučením.



Poselství - zpráva od Radhy

„Milující spojení, spojení a harmonie vztahů jsou v tuto chvíli klíčové. Je však důležité si uvědomit, že vztahy vás neudělají celými - to může udělat pouze vaše vlastní láska. Nyní máte příležitosti najít ztracené části sebe sama - možná smyslné aspekty nebo schopnost se o sebe pečovat. Vztahy kolem vás pak začnou odrážet lásku, kterou pro sebe máte. Ve vašem životě se projevuje zvýšená romantika, láska a příležitosti vyjádřit božskou harmonii prostřednictvím lásky. Zasloužíš si božskou lásku a Radha je s její přítomností v Shakti tu, aby nyní probudila toto milující spojení uvnitř tebe. “

Výklad 

Toto je krásná zpráva o lásce, kterou vám nabízí tato bohyně. Začíná to ve vás a vyzařuje, což pozitivně ovlivňuje všechny aspekty vašeho života, zejména vaše osobní vztahy. Praktikujete péči o sebe? Dáváte si přestávku, když ji potřebujete? Dáváte si pro sebe dost času? Sami pro sebe?

Jednoduše nemůžete najít harmonii ve svém vnějším světě, pokud je váš vnitřní svět v rozporu. Pokud cítíte stres, ochromení, přetížené zodpovědností a povinností, rozčilení nebo vyčerpaní, vaše životní síla se vyčerpává. Abyste v sobě našli lásku, musíte se postarat sami o sebe, né se přetěžovat! Když se staráte o sebe, pošle zprávu vašemu podvědomí i vesmíru, kterého si ceníte, důvěřujte Vesmíru. Když si uděláte čas, který potřebujete uzdravite se, máte pak co toho mnohem víc co nabídnout. 

Když jste uvnitř vyrovnaní, máte mnohem více místa k přijetí. Láska je tu pro vás, udělali jste jí prostor ve svém těle, mysli a duchu? Jste vnímaví k tomu, co je v nabídce? Dokážete se na chvilku vrátit a vrátit se do současnosti a prožít všechny vaše smysly? To je, když uvidíte lásku. Tehdy to můžete plně přijmout. Máte-li ve svém životě někoho zvláštního, důležitého, brzy je uvidíte očima úplně nového. Pokud hledáte někoho zvláštního, něco nového, vše, co musíte udělat, je připravit se tím, že se o sebe postaráte a vytvoříte prostor pro lásku, po které toužíte. 

Namaste 


Pro individuální výklad karet mě kontaktuje na email :
spiritualartem@gmail.com a nebo na cesky-tarot@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy