čtvrtek 17. září 2020

Moc přítomného okamžiku - Nikdy nejste sami

Pamatuj si jednu důležitou věc, kterou říkám svým klientům často. Ať už vás teď trápí cokoliv a máte pocit, že je to bezvýchodná situace, vše se komplikuje a máte dojem, že vám teď padá celý svět na hlavu, ať už máte jakékoliv problémy, a říkáte si, že jste na vše sami. Tak vás musím uvést v omyl. NEJSTE SAMI. NIKDY! Ani když vás vaše rodina vás zavrhla, opustil vás partner, zlobí se na vás váš kamarád/kamarádka, propustili vás z práce, nemáte kde bydlet. NEJSTE SAMI! I když to v danou chvíli nevypadá vůbec příznivě a máte pocit, že situace nemá východisko, vždy je MOŽNOST, která to může vše zvrátit. Někdo to nazve slovem ZÁZRAK, někdo BOŽÍ ZÁSAH, OSUD, doplňte si jaké slovo chcete.


Určitě, každý z vás někdy za svůj život zažil, kdy byl na samém dnu, ať už vinnou svou, a nebo druhých či sehráním různých okolností. A pak BUM, něco přišlo. Už jste byli na samém dnu, v pomalém zatracení, na kolenou a pak něco VYŠŠÍHO natáhlo BOŽÍ RUKU a vy jste se mohli chytit a znovu postavit. Ptali jste se asi sami sebe, jak je to možné. Co to bylo, kdo to byl? Kdo Vám pomohl. Co to bylo za ENERGII. Byla to SÍLA VYŠŠÍHO JÁ.




Někdy nás osud zkouší, ale to není, že by BŮH neexistoval a zavrhl vás, zapomněl na vás. Někdy musíme pokleknout, naučit se být dole, abychom mohli být zase nahoře.
Ptáte se pokud někdo je často zkoušen a v životě ho trápí různé okolnosti byť jste dobrým člověkem, upřimným, pravdomluvným, poctivým. Ptáte se, jak jsem si toto zasloužil, proč se mnou tak OSUD vláčí.
Těch důvodů je mnoho a vše je hodně individuální. Ale berte to i tak, že tím, že teď jste třeba dole na samotném dnu, jste vzali třeba na sebe něčí DLUH. Můžete tomu třeba říkat ČIŠTĚNÍ KARMY. Někomu jste z beder odebrali tíhu. Mohl to být někdo z rodiny, ale i někdo úplně cizí. Vzali jste na sebe ENERGETICKY situaci která je bolestná, ale někdo komu tento úkol patřil by to neustál a mohl umřít. Fungujete jako jistý PŘEVOZNÍK za lepší ŽIVOT pro druhé. Někdy to chce přijmout. NEBOJOVAT s tím. Pracovat pro své štěstí, rozpohybovat věci k lepšímu, snažit se, ale 

NEBOJOVAT. NIKDY NEJSTE SAMI! VESMÍR VŠE VIDÍ!

Namasté Dariya, cesky-tarot@seznam.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy