středa 2. září 2020

Velký Bratr - Udržuje náš systém ve strachu?

Velký Bratr nás sleduje! Ano sleduje a není to jen teď, je to stále, ale teď můžete cítit, sledování, špiclování a omezování svobody mnohem silněji, než tomu bylo dříve. 
Kdo je to vlastně ten Velký bratr? Velký Bratr je systém - ten systém pod kterým všichni jsme. Systém není Bůh, ale chová se tak mocensky, diktátorsky, že lidé mu věří, věří, protože se bojí. Bůh nechce ovečky, i když si to někdo mylně vykládá, protože to tak vykládá církev. Bůh dává pouze energetickou hodnotou, takovou jakou si sami tvoříme, na co věříme a jak se chováme. Bůh není ani tak soudce, jako spíše přihlížející tvůrce. Systém je produktem lidstva, mocenských elit - společností a my je můžeme nazývat různě například Ilumináti.


A co Bůh? Asi si říkáte, co tedy Bůh, kde je a co s tím dělá? Dělá vůbec něco? Musíme si hlavně uvědomit, že Bůh nestvořil elity, ani Nový světový řád. Bůh / Vesmír / Nekonečná energie, Všemohoucnost (je to na nás jak té síle budeme říkat) stvořil svět, stvořil lidi a my lidi produkujeme vlastně to na co myslíme. Říkáte si, ale já přeci nechci být omezován, nejsme zlý, nejsem majetnický, ano vy být nemusíte, ale ostatní ano a dostáváme se k tomu proč nás Velký Bratr chce sledovat a omezovat. On nám totiž narušuje naše vibrační pole, naší energií. Dělá to právě tím neustavičním podsouváním strachu, omezování, diktátorství. Je to mučitel, tyran. My začneme být rozlobení, smutní, vystrašení a tím se nám začne měnit realita, začne se pěkně formovat do Orwelovského světa.(Doporučuji si přečíst knihy )

Začne se formovat do obrazu Velkého Bratra. Tak jak ho chce mít vyvolená elita. Čím více strachu tím je silnější ona elita. A co naše mysl produkuje a tvoří? Tvoří i tzv. Entity a ty žijí v Astrálu a i v našem fyzickém světě. U nás jim říkáme posedlíci, démoni, zlý duchové (opět nazvěte jak chcete) Tyto entity jsou produkovány našimi emocemi strachu, bolesti, žalu .... Proto je důležité si držet pozitivní náladu.

Udržuje nás systém ve stávajícím, trvajícím strachu? Nebudu teď psát / mluvit jen o rouškách, ty by mě asi vadili ze všeho nejméně. Cítíte v poslední době, něco jako pouta, smyčku na krku, něco špatného? Dějí se vám špatné věci, i když jste pozitivní člověk, vaše vnitřní myšlení je na vysoké frekvenci, ale přesto všechno cítíte tlak, strach a nejistotu?

Proč nás vlastně Velký Bratr sleduje?
To je jednoduché. Chce poslušné a následující občany, loutky s kterými si hraje a loutky díky kterým ovládá ozubená kola systému. Když někdo chce někoho ovládat a řídit tak jeho životy, udělá to přes strach. Všichni se něčeho bojíme. Máme strach, že příjdeme o práci, nebudete mít dostatek peněz, budeme nepotřební, budeme zapomenutí. Nebudeme mít svojí prestiž, vlastní realizaci a nebudeme nikým.

V naší době 21 století lidi chtějí hlavně zaujmout, chtějí být vidět, chtějí něco znamenat. Pomáhají nám k tomu světové značky oblečení, aut, luxusních šperků. Lidé se rádi ukazují. Jak nejlépe něco takového světu ukázat než právě přes sociální sítě. Instagram, Facebook, ... a společně se strýčkem Googlem dáváme systému všechny potřebné informace. Google moc dobře ví, čeho jsme konzumenti, co máme rádi a podle toho nám i předkládá neustavičně reklamy. Jsou malé, jsou třeba v pozadí článku, ale my přesto o nich víme, buď na ně klikneme - tudíž i za to kliknutí má protistrana inzerenta peníze tak internet sbírá o vás všechno. Nejsme si už ani vědomi, že to děláme, i když se snažíme chránit. Na jedné straně máme Zákon o GDPR, který je leckdy nesmyslně navržený a na druhé straně sociální sítě vás šmírují od rána do večera.
Z našich fotek , dat vidí jak se máme finančně, co děláme za práci, kde bydlíme, co jsme měli k obědu i večeři, kdo jsou naši známí a kamarádi, jaký mají oni zájmy a koníčky. Systém prostě ví všechno.
Systém nás omezuje, svazuje a na oplátku těm nejvěrnějším ovečkám vždy něco poskytne. Je to však jen velmi chvilková radost a většinou nevidíme co všechno dalšího zatím je.
Kdo z toho těží? 
Všichni. Hlavně systém a ten ovládají nejmocnější elity světa. Ale ta elita jsou živé bytosti, dýchají stejně jako vy a já. Někdo je nazývá Reptiliány. A věřte, že mezi vysokou elitou jich je opravdu hodně.
Systém z toho má peníze, firmy prodávají své informace dál a dál a my jsme v hrsti. Nejchudším se stále bere, ubírají se jim i základní lidská práva. Bohatý, ty ještě více bohatnou a nepoctivý daleko více jsou nepoctivý. Máte mnohdy pocit, že pro obyčejné lidi tu spravedlnost není a jestliže chcete dožít nějakým důstojným životem museli byste buď vyhrát ve sportce což je šance malá a nebo se tzv. přidat na stranu zla.


V zajetí sítí a převibrování planety
I když si můžete říct, že je to jen blamáž, je to přeci hloupost tak není. Když se smějeme, upřímně od srdce, máme dobrou náladu, myslíme na něco co si opravdu přejeme, tím si v těle nastavujeme pozitivní energetické pole. A radost a láska odpuzuje bolest a strach. Jsou to odlišné dvě věci. Přesto jedna k druhé má velmi blízko. Když budete myslet na něco co vám dělá dobře a dělá dobře i těm na kterým vám záleží bude se měnit váš svět. Není to tak jednoduché jak to vypadá, ale funguje to. Když se budete bouřit, budete křičet a nadávat na systém, tak si možná na chvilku ulevíme, ale nepomůžeme si. Nezměníme to. Jestli chceme převibrovat frekvence našeho světa, kde žijeme, musíme začít opět u sebe. Proč myslíte, že stále narůstá počet 5G sítí? 5G sítě nám narušuje vnímání, narušuje nám vibrace a jsme pak jako cedník. Přes díry v našem energetickém obalu nás začne rozežírat nemoce, byť fyzické tak i ty psychické. Odpojujeme se tak od systému Božského. Není to tak, že bychom třeba my věřící ve spirituální duchovní svět přestali věřit na Boha, ale přestaneme věřit ve své sny, sami v sebe, v naše idee a přání. Začneme zapomínat. Budeme přehlceni. Abych vám to lépe vysvětlila doporučovala bych vám klidně shlédnout film Terminátor Genisys. Systém je něco jako počítačový systém a my jsme jen hardware, který se systému podvolí, protože se nám přeprogramují naše informace.


Souvisí Covid 19 s elitářskými plány našeho světa? Jestli Vás tento článek zajímá, brzy si jej budete moci na tomto blogu přečíst. 


Napsala pro Vás Dariya - cesky-tarot@seznam.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy