středa 2. září 2020

Čipování jako záměr vyléčit neexistující nemoc.

Covid 19 nemoc, kterou jsme nikdo v roce 2019 neznali, aspoň né tedy v Čr. Co je to Covid? Covid je onemocnění s názvem SARS-CoV-2. Je to infekční onemocnění, kterým se k dnešnímu datu nakazilo už 23 676 599 a k 5. červenci 2020 na nákazu zemřelo 842 930 lidí ( wikipedie) O tom jak probíhá onemocnění, co se s tělem děje atd s tím vás tady zatěžovat nebudu, nejsme lékař a navíc je to velmi dobře dostupná známá informace (ve zkratce jedná se o respirační infekční onemocnění - smrtelnější než zápal plic, nakažlivé a zákeřné) Nemoc původně pochází z řádu tzv. koranovirů a Covid pochází z netopýrů v Číně, nebo také z jiných zvířat z mokrého trhu ve Wu - Chanu. Je to ta nejpravděpodobnější verze onoho viru, který není tak neznámí, protože koronaviry jsou známé dost. Přesto Covid 19 je nemoc, která zahltila planetu.




Když to k nám do Čr přišlo tak se zde nejvíce "kamenovali" lyžaři z Itálie. Turisti co jeli o po Vánocích na lyže do Itálie. Zavedli se roušky ač je skoro nikdo neměl doma a stát je nařídil povinně. Roušky, desinfekce, ale i Savo na podlahy a povrchy bylo nedostatkovým zbožím. Zavírali se fabriky, zavřeli se dětem školy. Lidé nejdřív panikařili, někteří se vztekali a někteří byli pokorní a poslušní, tak jak to od nich systém požadoval. Ty co Covid dostali a nebo přivezli byli lynčováni na internetu opravdu silně.

Když se na to podíváme po duchovní stránce, tak vzniká nespočet konspiračních teorií, zda ke Covid uměle vytvořen, aby reguloval počet obyvatel (zde se opět dostáváme k tématice Nový světový řád - hlídání, špiclování, diskriminace, totalitní režim, omezování, .... ) Pamatujete na paní Soňu Pekovou?

Ano je to ta Soňa Peková molekulární bioložka, která se v klinice veterinární laboratoře Tilia Laboratories odvážila udělat dvoum ženám, které na hygienických stanicích několikrát odmítly udělala test na Covid. A ještě se odvážila to udělat za hubičku. Soňa Peková tenkrát řekla v rozhovorech, že se nejspíše jedná o vytvořený virus, protože normální koranoviry se takto agresivně nechovají. A že tento druh koranoviru je prostě nestandartní, jiný a zřejmě uměle vytvořený.

Podle mnoha lidí se jedná jen o kampaň, Covid není, nikdy nebyl a vše je jen jedna velká lež od systému, aby nás mohli omezovat a ničit nám životy. Lidé se bouří a už se i pořádají stávky pro nenošení roušek. Nejdříve většina lidí nadávali na ty, co roušky nenosí, teď je to zase opačně lidi nadávají těm co je nosí. Někdo to bere jako omezování a někdo zase jako zodpovědnost k sobě a druhým.

Kdo za Koronu může?

ČÍNA - Z největší reálnou pravděpodobností vir pochází z Číny, jako ostatní nemoci, ...
USA - Trump nesnáší Čínu a proto chtěl vyhladit celý svět?
BIO TERORISTI A AKTIVISTI - Taky jedna z možností a nebo nechtěný únik z čínské laborky
NETOPÝR - Může za vše?


Kde je pravda?

To si myslím, že ještě dlouho potrvá než se vše dozvíme co je pravda a co lež. Co já si osobně myslím, tak si myslím, že Covid je a je reálný a je nebezpečný, ale myslím si také, že je vytvořen uměle a to i na té duchovní úrovni. Může se jednat i o jakýsi výplod myšlení - v magii pomocí svých myšlenek lze vytvořit i bytosti v Astrálním světě, které mohou k nám do toho fyzického, Covid může být takový emoční egregor (Nehmotná energie vytvořená pomocí myšlenek). Egregor trochu se to rýmuje se slovem agresor. Naše čeština, náš mateřský jazyk v tehle kombinacích je geniální. Ne - moc.

Jak bychom se měli zbavit Covidu? Bojováním a stávkami? To si nemyslím. Pokud je to nemoc tak se agresí, bojem nikdo nevyléčí.

Vakcína se hledá, ale lidi se bojí čipování a není se vůbec čemu divit. Nebojí se jenom čipů , které nám vláda podle "konspirace" nasadí na sledování, ale bojí se také vedlejších účinků - umrtí a jiných věcí z očkování. Je očkování nebezpečné? Tady si myslím, že očkování spíš naopak opravdu chrání lidi proti nemoc a rozhodně autismus nezpůsobuje. Tam k tomu jsou jiné vlivy, ale není vyloučené, že jej nespustí. Navíc myslím si, že mimo to, že se u autismu jedná o dědičnost a vlivy v mozku, tak je také na vině strava matky. A tím nemyslím, že by matky v těhotenství jedli extra nezdravě, ale o to, že potraviny jsou ve velkém množství chemicky upravovány, že bychom si z jednoho nákupu mohli udělat malou chemickou laboratoř.

Jak to bude s vakcínou a očkováním na Covid 19 to je asi zatím ve hvězdách, prý se však už blýská. Vláda chce zavést , že kdo nebude očkován, bude si veškeré výlohy pozdějšího onemocnění hradit sám a náklady s tím spojené. Názor nechám na vás. Můžete jej napsat i do komentářů.

Korona je takový vytvořený egregor. Šlo by s tím možná i bojovat třeba tím, že se pokusíme změnit vibrační tok dané energie. Prostě z magnetizovat strany síly. A čím? No třeba můžeme začít smíchem a vírou.

Víra je velmi silný lék a smích k tomu je super kombinace. Takže aspoň přikládám pár vtipných meme na téma Covid.

Napsala pro Vás Dariya , cesky-tarot@seznam.cz 













Žádné komentáře:

Okomentovat

Obserwatorzy